beebiblogi,  igapäev,  Ilu&Mood

New in: Lindex

Käisime eile Annabeliga lõpuks siis Roccas ära ja tõepoolest on nädala sees palju mõnusam ja rahulikum oma shoppamis-toiminguid teha. Endale ma kahjuks midagi ei leidnud, kuna igas poes on minu arvates üsna sarnane kraam hetkel müügil ja sellised tuhmid toonid.. samas pole mul otseselt endale midagi vaja ka. Keiole jõulukinki ka sealt ei saanud, nii et järgmine nädal pean siiski kesklinna ka uurima minema. Loodan, et sealt ikka saab, sest mul ei ole otsest aimugi, kust ma selle asja, mis ma kinkida tahan, üldse leida võiksin. Tüüpiline viimaseminuti inimene nagu ma olen, aga ongi põnevam tuuritada. :D

Natukene rüüstasime muidugi ka Lindexit, sest Annabelile oli vaja uusi ja suuremaid sokke, uut pusa ja talvemütsi. Lisaks jäi silma veel imearmas südamega body ja mummuline kleit. Muide oli Lindexis hetkel ka laste õueriietele -40% allahindlus ja seega selle sooja fliispusa hinnaks tuli kõigest ~10 eurot, mis on minu arust väga hea diil. :)

IMG_3018c IMG_3016c IMG_3012v

2 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga