Ilu&Mood

Moeblogija veerg: päev moemaailmas

Oh ei, ärge muretsege, ma ei plaani täiskohaga moeblogijaks hakata ega pole üleöö salaja vägisi moeblogijaks saanud. Lugu hoopis selline, et eile õhtul käisin ma Lindexi ja Seppälä Showroomi avamisel, kuhu olin Lindexiga koostöös olemise tõttu kutsutud. Üldiselt oli üritus mõeldud rohkem meediale ja ajakirjanikele, et tutvustada uusi tulevasi kollektsioone, aga seal oli silmata ka muid kuulsusi ja mõningaid teisi blogijaid.

Mulle oli see esimene selline.. päris moemaailma üritusel käimine niiöelda. Ausalt öeldes tundsin ma seal ennast üsna kohmakalt. Esiteks ei teadnud ju mina suurt kedagi ega keegi mind. Nägupidi tundsin ikka inimesi ära ja kõik moeblogijad paistsid üksteist lähemalt tundvat, aga mina… pole ma ju ei moeblogija, ajakirjanik ega muu meediainimene – kõigest tundmatu beebiblogija. :D

Siiski oli üritus uhke nagu oletada võib. Sisenedes pakuti kohe kandikult pokaaliga šampanjat, laudadel oli palju uhkeid ja maitsvaid suupisteid, DJ keerutas plaate, fotograaf klõpsis pilte ja kõik muud tegelased siis niisama tervitasid üksteist ja jutustasid omavahel tont teab, millest ja uudistasid naisterõivaid. Igati tore vaheldus lapsega kodus passimisele.

Õnneks läks ka minu käik asja ette, sest nägin ära ja sain mõned sõnad-laused vahetada Lindex Baltic pressiesindaja ja inimesega, kelle kaudu ma Lindexiga koostöö üldse sain. Ühtlasin sain alust, et ma pole nii ammu inglise keelt suuliselt praktiseerinud, et… see on nii soiku vajunud ja jutu käigus peab isegi kergemaid sõnu meelde tuletama. Kirjateel igatahes sujub see asi tunduvalt paremini. :D

Lahkudes sain üritusel osalemise eest tänutäheks ka niinimetatud goodiebag’i, millest moeblogijad pidevalt jahvatavad. Minu omas oli sall Lindexilt ja ilutooteid Seppälält.

Untitled-1c3IMG_8009 IMG_8010

Tagasi koju jõudes lasin sõbrannal, kes Annut hoidis, endast mõned klõpsud teha, sest kuna ma ilust ja moest siin juba pajatan, siis kasutan ära ka võimaluse lõpuks oma viimatisaadud Sheinside tooted ära näidata. Olen seda kohustust nii kaua edasi lükanud, et tea kas nad enam üldse julgevad mulle asju saata. :D

Esimesel pildil oleva pluusiga olen ma enam kui rahul. Värvid on ilusad, õmblused korralikud ja sobib see.. ma arvan et igale poole. Kujutan ette, et kõlbab kanda nii pidulikumal üritusel niisama kui ka bleiseri alla ja suvel panen selle vabalt selga lühkaritega. Link tootele.

Teine, musta värvi lilleline pluus, ei meeldi mulle absoluutselt ja ma ei tea, miks ma seda üldse tahtsin. Juba netist vaadates see tegelikult ei olnud kuigi mina. Muud tal iseenesest viga ei olegi, kui et minu jaoks on ta lihtsalt natuke liiga lühike ja rohkem istuks see mõne ~12 aastase lapse selga. Kui kellelegi aga tundub, et see pluus on just täpselt tema, siis võta minuga ühendust ja võin selle maha ärida. :) Link pluusile.

IMG_7951 IMG_7968c

9 kommentaari

 • Britt

  Sa oled esimesel pildil nii teistsuguse näoga, et kui ma oleks seda pilti kuskil mujal näinud, siis ma ei oleks absoluutselt ära tundnud.
  Ja see triiksärk on tõesti väga ilus ja sobib sulle hästi :)

 • Marili

  Oi, mina tundsin su küll kohe ära, küllap oleksin siis pidanud julguse kokku võtma ja juttu rääkima :) Tundsin ennast ka õudsalt kohmakalt, kuna see oli ka mulle esimene selline üritus, aga õnneks sain jutule ühe blogijaga, kellega samas koolis käisin ja siis tundus terve õhtu kohe veidi helgem :D

 • E.

  Mulle nii meeldivad blogid mis on mitmekesised. Ma vahel käin päevas mitu korda vahtimas ringi, et äkki oled midagi kirjutanud ja ei teki lugedes tunnet, et sa täiega rumal inimene ikka oled (nagu paari titeblogi lugedes:D). Ega sa seda küünelakki katsetanud pole veel? Tundub üliilus värv:)

  • Katre

   Aitäh heade sõnade eest. :)

   Mu viimasel instagrami pildil on see küünelakk täitsa küünte peal. :D Väga mõnus kevadine-suvine tõesti ja oranžikas toon oligi mul täitsa kollektsioonist puudu. :)

   • E.

    Kuigi ma ilmselt ei suuda varsti küünelakke kuskile mahutada, siis lisaks teisele 100 muule toonile on mul ka JUST SEE puudu!:D

    • Katre

     Ah, küünelakkidega on alati nii. Isegi kui on juba 20 roosat tooni, siis ikka leidub selline roosa veel, mida kohutavalt vaja oleks. :D

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga