igapäev

Minu ja Malluka videochat

Sai siis külas käidud ja kuigi ma esialgu vaatasin, et nuuks, küsimusi tuli nii vähe, siis tegelikkuses pajatasime me küsimustele vastates nii palju nonsenssi, et videotegu läks siiski päris pikaks ja kõik küsimused videosse ei mahtunudki. Nii et tegelikult sellega kõik korras. :D

Mallu tegi videot kokku pannes mitu versiooni ja ma ei teagi, mis nende kõigi vahe on. Panen siia üles kõige pikema video (27 mintsi), kus juttu kõige rohkem, aga kes tahab lühemat versiooni näha (14 mintsi), siis võib seda vaadata siia klikates. Sealt vast ilmselt mingid teemad puudu, aga ma ei jaksanud üle vaadata ja võrdlema hakata, mis sinna lühemasse sisse jäi ja mis mitte. :D

Nagu ma ka videos mainin ja kohe pärast filmimist põdesin, siis et kuidagi awkward oli olla. Ma pole sedaviisi videoblogi varem teinud ja ma ei suutnud leida lahendust küsimusele, kas peaks vaatama kaamerasse (sest räägin samas ju siiski nendega, kes hiljem videot vaatavad) või peaks vaatama Mallukale otsa (sest vestlen ju nagu siiski temaga) ja nõnda ma ilmselt ebalengi selles teadmatuses terve video vältel. :D

Aga, samas ma pean ütlema, et kui ma ise seda videot järele vaatasin ja üleüldse ka videot tehes, Mallukas on freaking armas ja tore inimene. Minu arust selles videos kajastub päris hästi, milline ta niiöelda oma rahulikus olekus on. Armas inimene. :) Aitäh, et mind vastu võtsid ja ehk teinekordki. ^^

16 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga