igapäev

Chit-chat ja giveaway võitja

Minu nädalavahetus on üle pika aja olnud väga aktiivne. Seda eriti öösiti, kuna Keiol on täna sünnipäev ja seda sai reedest saati sõpradega tähistatud. Minu ema tõttas Viljandist siia lapsehoidjaks ja mina sain vabad käed ja mõtted. Olgugi, et ma ei tundnud, et mul seda hetkel vaja oleks nii väga ja ma isegi ei viitsinud laupäeva õhtul enam välja minna, sest reede õhtust sai juba küllalt, aga kui selline võimalus nii harva on, tuleb seda kasvõi vägisi ära kasutada. :D

Pidudest ma lähemalt rääkima ei hakka, sest ma ei oskagi ausalt-öelda kõike toimunut sõnadesse panna, aga reedel käisime Studios ja laupäeval St. Patrickus istumas ja hiljem Privés. Oli suurepärane seltskond, kellega olemist ja pidutsemist ma alati naudin ja pidudel sai nii nalja, armastust kui ka draamat ja see draama oli pigem ka komöödiline, kui traagiline. Üllataval kombel polnud seekord draama põhjustajaks mitte mina, vaid hoopis sünnipäevalaps ise, haha, oeh.. kuldne kino ja nagu öeldud – suurepärane. Ainult, et ei ole eriti hea tunne hommikul kell kaheksa väsinuna mähkmeid vahetama asuda ja üldse päev otsa voodis veeta üritada, aga nii palju kui võimalust olnud on, olen ma seda teinud.

Keiole kinkisin ma sünnipäevaks sellise Brauni pardli, kuna tema eelmine oli jumal teab kui vana ja pealegi andis mõni kuu tagasi juba oma otsad üles. Uus loodetavasti teenib ka teda ikka hea mitu-mitu aastat. Palju õnne, kallis! ♥

166fba0aa71f11e3bc57126ade7ad13a_8

Teisele teemale üle minnes, siis täpselt päev enne reedet sain oma paki ka Sheinsidest kätte ja see valge kleit sinise pitsiga sobib ülimalt ideaalselt. Kuna mul nagunii ei olnud midagi selga panna ja muudkui paanitsesin, mida ma nädalavahetusel selga panen, siis oli see parim asi, mis juhtuda sai. Ainuke asi pakist, mis pettumust valmistas oli too kollane jakike, mis kõigi sõnul siin just mu valikust kõige kenam tundus. Natuke oli see mulle suur ja materjal ka veidi raskekoeline kuidagi. Samuti ei ole värv üldse nii erk vaid pigem tuhm tumekollane. Kujutasin ette igatahes midagi muud. Aga kleit on super!

Sheinside giveaway võitja pidin tegelikult juba reede õhtul välja loosima, aga andke mulle andeks – läks kiireks, laupäeval ei viitsinud ja täna lõpuks siis saan selle asjaga ühele poole. Võitja valisin välja random.org lehe abil taaskord ja võitjaks osutus 15-s kommentaar, mis oli järgmine:

Iris says:
21. veebr 2014, 10:56
Loosi tingimused täidetud! Jee! Mu riidekapp ihaldab kõike VÄRVILIST!

Ole hea, kirjuta mulle kuidagi moodi ja anna teada meiliaadress, millega sheinside lehele konto registreerisid. Palju õnne sulle ka tänase päeva puhul! :)

EDIT: pärast postituse postitamist märkasin ka, et see postitus on juba 200-s postitus siin blogis, seega vist võib palju õnne ka mu blogile öelda. Igati õnnelik päev. :D

3 kommentaari

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga