igapäev | Laps

Üle pika aja pilte Annabelist

28. mai 2016

Appi! Kes oleks osanud arvata, et piltide tegemine võib nii raske olla? Vähemasti mitte mina, sest mulle nagu häguselt meenub, et kunagi käis piltide tegemine samamoodi nii muuseas kui selles Eesti Pagari külmutatud saiakeste küpsetamise reklaamis. :D

Pärast eilse postituse tegemist ja nägemist, et teil on huvi Annabeli näha ja mina olen teid kõiki inetult lihtsalt lohakusse jätnud, siis tundus mulle, et täna tuleks üks pilditegu ette võtta. Annabel oli kuidagi poseerimise meeleolus ka. Ilmselgelt on pea pool aastat kaamera ees mitte olemist temas selle järgi pigem igatsust vist tekitanud. :D

Piinlikult pean tunnistama, et kaamera seadistamine oli paras peavalu ja mul oli ausalt öeldes tunne nagu poleks ma eales varem peegelkaameraga pildistanud. Värvid ja toonid ja kõik jäid nii valed. MA EI OSKA ENAM! Pilte arvutisse pannes arvasin ma, et mu arvutist puudub sootuks Lightroom (sest mõned kuud tagasi tegin formati) ja asusin seda juba uuesti installima, kui arvuti mulle teatas, et programm siiski eksisteerib. Nojah. Ühesõnaga.. olen kaua pildistamisest eemal olnud.. ja pilditöötlemisest. Seega.. tunne on selles osas hädine ja kuidagi kohmakas.

Mis puutub Annabeli endasse, siis piltide pealt tundub ta kõigile kuidagi “juba suur laps” olevat. Ma täpselt sellest mõistest aru ei saa, sest minu arust on ta kõikidest omaealistest alati kõige pisem. Kahe ja pooleaastase lapse kohta kannab ta endiselt näiteks 86-92 suurus riideid. Või siis mõnda suuremat numbrit nagu näiteks pildil olev pusa, millesse ta lihtsalt praktiliselt upub. :D

JA, mis puutub Annabeli pildistamispoosidesse, siis olgu öeldud, et üks tema lemmikuimaid on musinäo tegemine, mille ma ka ühele pildile kinni püüdsin. Ma ei teagi täpselt, kas peaks punastamisega ütlema, et ta on liiga palju näinud, kuidas ma duckface-selfiesid teen, aga igatahes igakord kui ma ütlen “Annabel, tee musinägu!” siis seda ta teeb ja eriti meelsasti siis, kui kellegi kaamera tema poole suunatud on. :)

IMG_7821-1 IMG_7824-1 IMG_7825-1 IMG_7827-1 IMG_7834-1

12 kommentaari

 1. A. ütleb:

  Nii suur tüdruk juba! Issand, alles oli ju tita :D. No olgu muud asjad nagu on, aga kui kodus on selline armas printsess siis on see minu arust suur suur asi.

 2. Sigrid ütleb:

  Annabel on tõesti nii suure lapse nägu juba, uskumatu. :)

 3. kristi ütleb:

  Nii armas laps! :)

 4. J ütleb:

  Appike no tõesti nii suur laps juba :D

 5. Sirje ütleb:

  Annabel on tõesti suure lapse nägu :-) isegi pikkuselt väiksem olles. See on alati see efekt, kui kaua pole yht last nainud. Aitäh jagamast ja suured kallid teile !

 6. Virge ütleb:

  Nii ilusa näoga väike neiu :)

 7. K. ütleb:

  Niiiiiiiii ilus-armas tüdrukutirts!

 8. Eveliis ütleb:

  Ma kirjutan suurte tähtedega kohe IMEILUS LAPS.

  1. Katre ütleb:

   Oiii, aitähh! :)

 9. Riina ütleb:

  Tere. Ootasin mitu kuud Teie uusi postitusi ja nüüd kõik parooli all:-( kas ja kuidas Sa seda parooli jagad?

  1. Katre ütleb:

   Ega seal midagi väga erilist ei ole. Väga isiklikud mõtted ja tunded ja lihtsalt hetke väljaelamised. Aga parooli annan ikka, kui mulle kirjutad kuskilt kaudu.:)

 10. A ütleb:

  Kas kuidagi saab parooli all asju ka lugeda?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga