igapäev

Minu ja Malluka videochat

20. jaanuar 2016

Sai siis külas käidud ja kuigi ma esialgu vaatasin, et nuuks, küsimusi tuli nii vähe, siis tegelikkuses pajatasime me küsimustele vastates nii palju nonsenssi, et videotegu läks siiski päris pikaks ja kõik küsimused videosse ei mahtunudki. Nii et tegelikult sellega kõik korras. :D

Mallu tegi videot kokku pannes mitu versiooni ja ma ei teagi, mis nende kõigi vahe on. Panen siia üles kõige pikema video (27 mintsi), kus juttu kõige rohkem, aga kes tahab lühemat versiooni näha (14 mintsi), siis võib seda vaadata siia klikates. Sealt vast ilmselt mingid teemad puudu, aga ma ei jaksanud üle vaadata ja võrdlema hakata, mis sinna lühemasse sisse jäi ja mis mitte. :D

Nagu ma ka videos mainin ja kohe pärast filmimist põdesin, siis et kuidagi awkward oli olla. Ma pole sedaviisi videoblogi varem teinud ja ma ei suutnud leida lahendust küsimusele, kas peaks vaatama kaamerasse (sest räägin samas ju siiski nendega, kes hiljem videot vaatavad) või peaks vaatama Mallukale otsa (sest vestlen ju nagu siiski temaga) ja nõnda ma ilmselt ebalengi selles teadmatuses terve video vältel. :D

Aga, samas ma pean ütlema, et kui ma ise seda videot järele vaatasin ja üleüldse ka videot tehes, Mallukas on freaking armas ja tore inimene. Minu arust selles videos kajastub päris hästi, milline ta niiöelda oma rahulikus olekus on. Armas inimene. :) Aitäh, et mind vastu võtsid ja ehk teinekordki. ^^

16 kommentaari

 1. Sa tundud nii tagasihoidlik :)
  – ma ka igaüht sõbraks kohe ei pea
  – beebigrupid on head, saab vähemalt nalja :D
  – ma ka arvasin, et te Marianniga mingil põhjusel ei suhtle

  Ja rohkem ma ei ei jõua seda videot ajaliselt praegu vaadata :D

  1. Katre ütleb:

   Me Malluga polnd varem kokku saanud sedasi ja peamiselt aint netis suhelnud. Ta mulle palju toeks/abiks olnud, seega rohkem vist isiklikel teemadel suhelnud ja seega pole meie suhtlus ka avalikkuse ette jõudnud. :D

 2. Pille ütleb:

  Väga lahe video, täitsa vabalt oleks võinud veelgi pikem olla :)

 3. kristi ütleb:

  Vahva! Mõtlesin, et jaiks, kõike 27 minutit küll ei jaksa ära vaadata, aga läks lennates. Kõike head!

  1. Katre ütleb:

   Nii tore kuulda seda, et jaksasite lõpuni ikka ka vaadata. :D

 4. Riin ütleb:

  Te olete nii toredad ja sul on nii ilus kampsun!

  1. Katre ütleb:

   Mulle ka meeldib. Tänks. :D

 5. A. ütleb:

  Nii ilusad juuksed Sul, Katre! :D Tundud olevat vist ka seda tüüpi kes “avaneb” mingi aja pärast, et vist ei ole just selline kes tormab seltskonda jou jojuuuu jouuu :D

  1. Katre ütleb:

   Aitäh! :D Nii on.

 6. Mia ütleb:

  Väga tore video :)
  Märgatav oli kuidas Mallukas mitmeid kordi kampsunit “sättis” – sellest võib vist järeldusi teha? ;)

  1. Katre ütleb:

   Kujutad ette. :D

 7. Kasslane ütleb:

  Tore video…kirjuta Annabelist ka veidi. Kas potitreening õnnestus ja kas Annabel juba jutustab maad ja ilmad kokku? :)

 8. Marilyn ütleb:

  Kas striimimist ka lähiajal veel plaanis? Laikisid TTÜ e-Sporti, siis tuli pähe, et millalgi ju sellega täitsa aktiivselt tegelesid :)

  1. Katre ütleb:

   Striimida ei kannata hetkel, sest ma Annabeli kodune hoidja, agaaa kui ma talle lasteaiakoha sebin, siis ma mõtlesin, et ma üritaks asja jälle käima panna küll. :)

 9. Kadi ütleb:

  Mõnus video oli :)
  Kahju, et sa viimasel ajal nii tahaplaanile jäänud, lugesin ja ootasin huviga su sissekandeid :)

 10. E ütleb:

  Mõnus video ja läbi vaatamine oli täitsa lihtne sest noh tore vaadata teid :) Ma olen ka su blogi jälginud juba ammusest ajast ning praegu näiteks oleks huvitav teada kuidas Annabellil läheb ja mis ta müttab? Mul oli miskit veel öelda aga krt küll see põhiline asi mille pärast kirjutama kommentaari tulin läks meelest ära…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga