Ilu&Mood

Viljandi Bash outfit

7. juuli 2015

Endale otsustasin ma Bashi puhul selga panna niisuguse minu jaoks ekstreemse mustriga kleidi, ses suhtes, et ega mul väga niisuguseid äkilisi riideid ei ole ja see kleit pani mind natukene enda mugavustsoonist välja astuma küll.

Sain selle eelmisel nädalal SheIn’ist ja kuigi esmapilgul olin natukene pettunud, et kleit ei olnud selline tagasihoidlikum roosa ja tagasihoidlikuma mustriga, nagu koduka pildil (LINK), siis selga pannes tundus hoopiski, et erksamad värvid ja erksam muster teevad kleidi isegi ehk kihvtimaks. Ühesõnaga, tegelikkuses on minu kleidil vähemalt roosa nõksukene roosam, roheline erksam ja tumedad kohad kontrastselt tumedamad. Igatahes khuul kleit on!

Veel meeldib mulle ülimalt selle materjal. See on lihtsalt niiiii paksust ja tugevast materjalist, et see kleit tundus esialgu lausa “raske” ja õhku mitte läbilaskev, aga pühapäevasel megakuumal ilmal polnud sellega hull olla ja õhk paistis igalt poolt küll kenasti läbi käivat. Kindlasti tuli kasuks ka lehviv ja laialt laiali valguv seelikuosa, mis mööduva tuule korral kleidisaba alla jahutavat õhku puhus. :D

Sorri, et pildid said sellised kehvakesed ja teravus ei ole just ideaalne, aga loodetavasti mingit aimu ikka sellest vapustavast kleidist saab. Reaalis on see ikka no täiega ägeeee! :) ♥

kleit › SHEIN

img5033cop IMG_5036-1-3 IMG_5037-1-4

11 kommentaari

 1. Triinu ütleb:

  Minu meelest on erksam just ilusam :)

  1. Katre ütleb:

   Vb tõesti. Ma ei oska seisukohta võtta. Ootasin ikkagi natuke teistsugust vaimusilmas, aga olen rahul ka sellega, milline tegelt on. :D

 2. Kris ütleb:

  Ilus oled ja kleit samuti väga vinge :)

 3. Tiina ütleb:

  Kleit sobib sulle väga hästi :)

 4. Marili ütleb:

  oh my god oh my god oh my god!!!!

 5. Laura ütleb:

  Nägin Sind Bash’il ja Sa nägid selles kleidis ikka väga hea välja!

  1. Katre ütleb:

   Jeeee, aitäh! :D

 6. Marelle ütleb:

  tõesti kihvt kleit! :)

 7. Katri-Helena ütleb:

  Sulle nii sobib selline tütarlapselik kleit! Kanna sellist “ekstreemsust” rohkem!!!!!!

  1. Katre ütleb:

   Ma seda konkreetset kleiti tütarlapselikuks mustri tõttu ei nimetaks, aga lõige on küll jah. Ma tegelt päris pikalt sellise lõikega kleiti tahtnud, aga pole ühegi sellise otsa sattunud. Ehk siis tahaks mõnda ühevärvilist ka sellist.. harilikemateks juhtudeks. :D

 8. Ka Katre ütleb:

  Tõesti sobib sulle kui valatult! Ning su juuksevärv kõlab ka eriti kenasti kleidi lillakate toonidega kokku!:-)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga