igapäev | Ilu&Mood

Denim & Lace

1. juuli 2015

Selle postituse juures on taas hea välja tuua seda, et ma olen rohkem püksi-inimene kui seeliku, aga vot viisakaid ja naiselikke lühkareid mul ei olnud. Enamjaolt leidub lühkarite riiulil ikka narmendavat teksamaterjali või hoopis sportlikke kodupükse.

Sestap oli mul väga hea meel leida Walktrendy lehelt iluuusad pitsist lühkarid, mis tundusid täpselt sellised linnatšikilikud, et vahel kuluks kindlasti ühed sellised ka marjaks ära. Kuigi pükste netist tellimine on mu arust päris riskantne asi, sest mu puusad pole mu ülejäänud XS kehaga eriti proportsioonis ja nõuavad alati pigem S või isegi M suurust, siis läksin riski peale ja võtsin S suuruses püksid, mis…osutusid enam-vähem parajaks.

Kõhtu natsa sisse tõmmates lähevad jalga küll ja päris puruks nad mind ei pigista, aga samas ega oleks võind ikka M suuruses ka vast olla. Just selle kinnimineku koha pealt. Samas mujalt on S suurus kenasti ümber ja seega fit-ib hästi. :)


SHOP THE LOOK:
top › VERO MODA
teksapluus › ONLY
püksid › WALKTRENDY
IMG_4684-1IMG_4686-1 IMG_4668-1-3IMG_4678-1

6 kommentaari

 1. Megapeenikesed jalad sul ikka. Taanis pidid ju selliste pikkade jalgadega naised olema, oled ära eksinud :D?
  Täitsa kenad püksid. Tavaliselt sealt lehelt midagi väga kvaliteetset ei leidu, aga tundub, et see oli sul hea valik.

  1. Katre ütleb:

   Krt, ise ka pildilt vaatan, et on jah peenikesed jalad. Peeglist aga ei vaata üldse sama pilt vastu. Kummaline. :DDD

 2. Kärt ütleb:

  Ohh, need püksid- ma armusin ja ilmselgelt pean need kohe omale ka muretsema :D

  http://k2rtu.blogspot.com/

 3. Merlin ütleb:

  Oppaa, nii hea näed välja!

 4. Britu ütleb:

  Kle järgmine aasta võiks blogiauhindade jagamisel kategoorias olla – kõige ilusamate jalgadega blogija valik ka – ma annan oma hääle sulle, vau! Ilus oled pealaest jalatallani :) kusjuures mul oli täpselt sarnasest riidest top kunagi, aga müüsin maha kuna ise ei kandnud, see oleks lahe nende pükstega olnud.

  1. Katre ütleb:

   Nüüd küll liialdad, aga aitäh! :D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga