Ilu&Mood

Riidepildid #1

8. juuni 2015

Seekordsete Sheinside riietega olen ma enamjaolt rahul, sessuhtes, et asjad on üldiselt korralikud ja istuvad seljas kenasti. Ainukene jama on selle valge kleidiga, mis on ideaalse pikkusega ja ideaalset värvi ja nagu üleüldse tundub jube ideaalselt lillelapselik, eksole, ainult et kohutavalt paistab läbi. Materjal iseenesest on korralik ja ei ole mingi odav šifoon või asi, aga läbipaistev on, jah, ainuke miinus.

Pildilt vist ei ole NII väga aru saada, aga päriselt on ta ikka selline, et pesu kumab ikka kohutavalt läbi ja mina sellega linna peale minna ei julge. :D Samas aga on ta ikkagi niiii kena ,et ma ei teagi.. peab vast lihtsalt sinna alla mingi lisariide õmblema.

Ülejäänud asjade kohta pikemalt ei lobise, sest on igati tip-top ja leiavad kindlasti edaspidigi kasutust. :)

#1
helebeez off-shoulder pluus (link siin)IMG_4090-1 IMG_4092-1

#2
kuldsete litritega pihaseelik (link siin)IMG_4222-1

#3
valge kleit (link siin)IMG_4179-1-4 IMG_4185-1-3

4 kommentaari

 1. Marili ütleb:

  Nii ilusad asjad :) ja kleidi alla üks nude slip ja ongi asi ants!

  1. Katre ütleb:

   Mingi asja saab alla panna küll jah, aga siis pole tegu nagu enam kleidiga, vaid kihilise riietusega ja rohkem vaeva nägemisega. :D Võinoh, mu vaimusilmas on kleit ikka niisugune asi, et viskad selga ja olemas, et ei pea midagi ekstra alla panema. :D

 2. Kadri ütleb:

  Kust su kaunid püksid pärit on, mida esimesel ja teisel pildil kannad?

  1. Katre ütleb:

   Vero Moda / ONLY

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga