igapäev | Ilu&Mood

Gold&glitter

14. aprill 2015

Möödunud laupäeval kasutasin ma kena kevadilma ära ja käisin üles pildistamas oma uut peokleidikest, mille sain mingi aeg Romwest.

Mulle lihtsalt nii väga meeldib see kleit, sest kuigi ta on üleni sädelev ja litreid täis, siis selle lihtne, vabalt langev lõige, teeb ta ülimugavaks ja mitte nii ülepakutuks. Kuldse päikese käes tuleb selle sära veel eriti hästi esile, nii et ma olen suhteliselt kindel, et just see kleidike saab sel suveõhtutel mu peamiseks kaaslaseks.

Kuigi minu nägemuses on kõik selline sädelev rohkem venelaste teema (no offence :D), siis loodan, et minu kombinatsioon tagasihoidliku jaki, valge koti ja papude näol neutraliseerib selle mulje edukalt ära. :)

SHOP THE LOOK:
kleit › ROMWE 
tagi › VERO MODA
kott › LINDEX
IMG_2928-1 IMG_2938-1 IMG_2941-1IMG_2980-1

6 kommentaari

 1. K ütleb:

  Oled nii ilus ja ma loodan väga, et hakkad nüüd tihemini blogima ka jälle!

  1. Sanna ütleb:

   +1!!

 2. Merlin ütleb:

  Holy smokes, kui ilusad pildid!

 3. Eneli ütleb:

  Väga kaunid pildid ja kleit! :)

 4. Kreedit ütleb:

  Kas selle kleidi link ei tööta või on see kleit läbi müüdud? Tahaks endale kaaa sellist kleiti.

  1. Katre ütleb:

   Mul oli link valesti jah, nüüd töötab. Tänks! :D
   Aga kahjuks paistab, et see hetkel läbimüüdud jah. Äkki mingis muu tšainapoes on. Neis tavaliselt täspelt sama kraam. :D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga