igapäev

Praeguse hetke nimekiri

3. august 2014

Surfasin netis ringi ja leidsin ühest inglise keelsest blogist ühe vahva blogipostituste sarja nimega “Taking Stock” (link). Ma tegelikult ei oska seda otse eesti keelde ümber tõlkida (ega eriti ei annagi?), aga kuna mulle selle postituse üldine idee ja väljanägemine meeldis, siis ma üritan seda meiekeeli järgi teha. Inglise keeles näeb see muidugi lihtsam ja parem välja tänu –ing lõpulistele sõnadele, aga noh.. Point on teha ülevaatlik nimekiri oma tunnetest, tegevustest ja mõtetest seoses praeguse hetke seisuga, mida võib võtta nii oleviku kui ka lähituleviku vormis. Seda on hea teha uuesti mõningase aja tagant, näiteks iga kuu, üle kuu vms. :)

Igatahes asja juurde:

Teen: Panen blogilooside kingikotid lõpuks posti. Siis tahaks paari kodukaunistamise DIY projekti tarvis emalt paar kangast valida. Tegelen Annabeliga ja ehk jõuan õhtul ujuma ka?
Söön: Nagu ikka pole ma suurem asi toiduvalmistaja, seega arvatavasti ostan valmistoitu või nokitsen niisama midagi.
Joon: Kohvi, sidrunimaitselist limonaadi, vett.
Ootan: Et mu domeen end juba teise teenusepakkuja juurde üle koliks. Soome kolimist ka.
Ei oota: Oma sünnipäeva, sest mul ei ole peopaika ja ma ei oska midagi sünnipäevaks tahta. :D
Loen: Uudiseid ja blogisid.
Tahan: Blogi kujundust muuta. Olla produktiivsem. Oma sünnipäevaks, mis toimub 2-nädala pärast, head pleissi leida. :(
Näen: Kardinaid akna ees, mänguasju täis põrandat, kassi ja Annabeli magamas.
Vaatan: Sarju.
Kuulan: Viimasel ajal mulle meeldib mingisugune naiste räpp (näiteks selline).
Mängin: Candy Crushi.
Kannan: Lühikesed dressipüksid ja lohvakas t-särk.
Otsustan: Kas mul on kõike vaja, mida tahan ja mida ma üldse tahan?
Soovin: Endaga rohkem rahul olla. End natuke muuta.
Tahan osta: Liiga palju: statiivi, objektiivi, mineraalpuudri pintslit, mineraalpuudrit, kleiti, kampsunit, jne.
Naudin:
 Annabeli naeru ja kaisutusi.
Meeldib: Soojad ilmad, päike.
Ei meeldi: Negatiivne suhtumine ja asjade ülemõtlemine (mida ma ka ise tihti teen).
Imestan:
 Selle üle, kui paljud asjad on inimeste peas kinni ja mitte üldse alati reaalsed.
Loodan: Et iga päev toob midagi paremat eelmisest.
Vajan: Uut nahktagi, sügissaapaid.
Tunnen: Üksindust.
Nuusutan: Värsket õhku.
Märkan: Korralagedust ja organiseerimatust kõikjal.
Tean: Igaühe elu ja saatus on tema enda kätes.
Mõtlen: “Kui kähku aeg lendab ja kui palju asjad on muutunud.”
Naeran: Kuidas Annabel üleväsinuna ringiratast ringi tuiab ja ülemeelikult naerab.
Imetlen: Andekaid ja aktiivseid inimesi.
Armastan: Ilusaid mälestusi Viljandi tänavatel.
Igatsen: Sõpru, kes seoses minu lapsesaamisega kaugeks on jäänud. Oma loomingulisust. Oli aeg, kus tahtsin raamatut kirjutada, kirjutasin luuletusi, mängisin pilli, laulsin, kirjutasin laule jms, aga nüüd tundub kõike seda teha nii võõras.

Kes blogi peavad ja leiavad, et päris cool asi ja tahaks ka oma hetkemõtteid nõnda organiseerida, siis copy-paste ja tehke ka. Võite ka kommentaaridesse vastata. :)

IMG_9783-1

18 kommentaari

 1. Britt ütleb:

  Oo, päris huvitav asi, teen ka hiljem :)

  Mis puutub naisteräppi, siis ma kuulan juba mitu päeva Rita Ora ft. Iggy Azalea- Black widow, õnneks olen ma ammu tunnistanud, et mu muusikamaitse jätab soovida :D

  1. Katre ütleb:

   Ma kuulan seinast seina muusikat. Täiesti oleneb perioodist ja väga vabalt võib muusikamaitse dzässist räpini ja räpist tehnoni muutuda ja seda üle päeva või üle nädala. :D

 2. katrihelenak ütleb:

  Kui lugesin, et vajad uusi sügissaapaid käis jõnks läbi. Kas juba tõesti? Ma alles otsin suvekingi. Nii kiirelt läheb ikka aeg ja suvi.

  1. Katre ütleb:

   Ma tahan suvekleiti ka veel, aga teades, et ma seda suure tõenäosusega enam palju kanda ei jõua, võiks pigem juba sügisriietele investeerida. :D

  1. Katre ütleb:

   Well, hello to you too. ;D

 3. H. ütleb:

  Millal sa Soome kolida plaanid? Mina olen nüüd nädal aega siin elanud, muidu oli ka beebi ja kaugsuhe(mees Soomes, mina ja laps Tallinnas), ma ootasin seda kolimist nii nii väga ja see korteri leidmine jms võttis kaua aega ja nüüd kui ma lõpuks siin olen, siis ei olegi see päris see, mida ma ootasin või lootsin. Ehk vajab harjumist jälle see koos elamine ja teine keskkond.

  1. Katre ütleb:

   Eks ikka vajab harjumist jah. Ma tahaks millalgi sügisel.

 4. merily ütleb:

  ma tahtsin sulle lihtsalt öelda, et su tütrel on minu arust väga ilus nimi!
  pole tegelikult väga su blogi lugenud, aga sirvisin buduaaris artikleid, mis kirjutanud oled. sain aru, et mees töötab soomes ja raseduse ajal oli kaitseväes jne, aga siis tekkis palju küsimusi. näiteks, et kaua te koos olete olnud ja kas sa oled kogu aeg siis üksi olnud? mõtlesin, et kui liiga isiklikuks ei lähe, siis võiksid teha postituse enda suhtest. et kuidas see kujunes ja kõik jutud. et mul tervik pilt tekiks:D

  1. Katre ütleb:

   http://helevalgus.com/2013/11/22/uks-uskumatu-lugu/ mingi väike postitus sellest on siin, aga ega midagi väga ei olegi. Tutvusime, nagu noored ikka, peol ja ühise sõbra kaudu. Sebisime ja ei sebinud ja sebisime ja ei sebinud ja kolisime kokku ja läksime lahku jne. :D Vahepeal olime 8 kuud lahus ja mõlemad arvasime, et enam kunagi meist asja ei saa, olime teineteist juba unustamas ja eludega edasi liikumas, kui ühel päeval jälle nägime ja kõhus liblikaid tundsime ja nüüd sellest hetkest saati oleme 2 aastat koos olnud (teineteist teadnud 4 aastat).
   Terve selle 2 aastat nüüd on meil põhimõtteliselt kaugsuhe olnud küll, sest ta on terve selle aja soomes töötanud/kaitseväes olnud. Seega olen palju üksi olnud tõesti. :D

 5. Pingback-viide: Minu mõtted |

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga