igapäev | Ilu&Mood

Sheinside outfitipostitus ja kingiloos!

16. juuli 2014

Taaskord on juhtunud nii, et olen oma kohustusliku outfitipostitusega väga hiljaks jäänud, sest SEE ülimalt vinge, ilus, huvitav kleit/tuunika on mul kapis olnud juba pea kuu aega, aga näed, selga suutsin ta endale alles hiljaaegu ajada. Nimelt alles eile.

Tegu on hiina käsitööga ehk Sheinside kraamiga ja kohe kui ma selle pakist välja võtsin ja endale selga tõmbasin, ma lihtsalt armusin. See sobis kui valatult ja nägi nii lahe välja. Küll aga oli sellel üks viga – lühike teine. Nii, et sellele midagi alla ei pane, ei kannata seda küll kanda, sest küljel olevate lõhikute juurest jääb aluspesu paistma ja kui käed üles tõsta, tuleb kann kah kenasti paljaks. Proovisin kõikvõimalike lühkaritega, mis kapis leidusid – ei sobinud. Proovisin retuusidega – veel hullem. Kõige ilusam tundus ikka kui paljas jalg all on, mitte retuus, mis jalga varjab. Ok, tumesiniste teksapükstega oli ka nagu enam-vähem ja jättis lihtsalt sellise pikema pluusi mulje, aga ikka polnud päris see.

Eile ma aga panin asja uuesti selga ja proovisin taaskord helesinised lühkarid alla panna ja.. mis asja – sobib ju! Ma ei saa aru, kuidas ma sain varem vaadata, et ei sobi. Täitsa lollakas. :D Ma juba hakkasin mõtlema, et peab kleiti tuunima hakkama ja õmbleks selle küljelõhikud kokku ja lisaks alla äärde samasuguse roosat tooni riba nagu varrukatel on ja teeks sellest minikleidi, aga õnneks ei peagi sellega nii kohustuslikus korras jamama hakkama, huh!

Materjal on täielikult Sheinside kraamile omane. Pealtnäha pole nagu midagi viga, aga kui kanga pahempoolt vaadata, siis on näha, et üsna odav ühekordne riie. Õnneks vähemalt parajalt paks riie, mis läbi ei paista ja parajalt õhuke, et higistama ei aja. Ahjaa, õmblused paistavad korralikud ja musimärgi embleem on ka niiviisi peale pandud, et selle saab ära võtta.

Selle kleidiga (ma ei tea, miks ma seda ikka kleidiks nimetan, sest ta ju ei ole piisavalt pikk) on veel niisugune lugu, et kui ma pakil postkontoris järel käisin, ulatati mulle kaks samasugust pakki. Nimelt oli Sheinside meeskond asja saatmisega natuke pange pannud ja nad saatsid mulle kogemata ka nn varukleidi. :D Kuna mul aga kahe samasugusega midagi teha pole, kingiks teise ära ühele armsale blogilugejale, kelle arust see samuti äge asjake on. Meeles tuleks pidada ainult ühte tõsiasja, et paraku on ka topeltkleit S suuruses. Kleidi mõõdud leiad Sheinside lehelt.

Kui sulle kõik meeldib ja tahaksid samasugust mustrilist TUUNIKAT endalegi, siis lihtsalt jäta siia postituse alla kommentaaridesse endast mingi märk maha ja palun kasuta kommenteerides oma õiget e-maili aadressi, et saaksin võitjaga kergelt ühendust võtta. Loosin võitja järgmisel kolmapäeval, 23.juulil. :)

 kleit : Sheinside / lühkarid : Cropp / käekott : Lindex  / joogipudel : MyEqua /IMG_9536-1-4 IMG_9506-1IMG_9553-1-2IMG_9582-1-3 IMG_9579-1

51 kommentaari

 1. Lii ütleb:

  Lii tahab seda kleidi moodi asja!!! :D

 2. Sille ütleb:

  Kuigi S on mulle väike, siis võidu korral oleks movatsiooni kui palju, et kaunis tuunika selga mahutada :)

 3. Merily ütleb:

  Kuluks ära küll :D

 4. vurledmaal ütleb:

  Paneks ka õnne proovile. :)

 5. Kadri ütleb:

  Arvestades minu pikkust, siis mulle oleks see pluusiks ilmselt paras. Aga ära ei ütleks küll sellest, kui võita saab :)

  1. Katre ütleb:

   No teadmiseks, et ma ~169cm, aga kindlasti on see pluusina ka väga kena. Nagu öeldud, teksade peale täitsa sobis. :)

 6. Kati ütleb:

  Me like it:D

 7. Merlin ütleb:

  Mina tahaks seda :)

 8. Hanna-Maris ütleb:

  Väga meeldiks kanda seda tuunikat. Kuna olen Sinust ca 10 cm lühem ka, siis ehk oleks mu seljas väheke pikem ka.

 9. minajamuud ütleb:

  Kes sinust pilte teeb? :)

  1. Katre ütleb:

   See, kellega parajasti koos olen. :D

 10. Katrin ütleb:

  Soovin ka osaleda kingiloosis :D

 11. pr6uatamm ütleb:

  Soovin TUUNIKAT.

 12. Mari ütleb:

  Ma olen ka sinust 10cm lühem, nii et lühikese kleidina peaks sobima. Ja nii ilusa asjaga võib ju pisut reit ka välgutada :P

 13. Reet ütleb:

  Oooo mis kena muster!

 14. Annika ütleb:

  Väga ilus tuunika, kannaks hea meelega

 15. Katre Kaljurand ütleb:

  Sooviksin kingiloosis osaleda! :)

 16. Kati ütleb:

  Väga mõnusad pildid sinust taaskord! :)

 17. Anni ütleb:

  Soovin ka osaleda, muster meeldib kohe eriti (kolmnurga nõrkus – tean, tobe) :D !

 18. Liina ütleb:

  Hea meelega osaleksin ka kingiloosis! :)

 19. Heleri. ütleb:

  Sooviksin osaleda loosis:)

 20. Neiu ütleb:

  Mulle sobiks see vist isegi kleidiks:))

 21. Mari Liis ütleb:

  Prooviks ka loosiõnne.

 22. liis ütleb:

  Hei!
  Olen 157 cm ja S suurus. Nii väga tahaks ja oleks vaja. Nimelt sügisel vaja uue töökoha tõttu kogu garderoob välja vahetada ja lisaks pole ma mitte kunagi midagi veel võitnud ja selle üle õnnetu.
  Aitäh★

 23. Liisi ütleb:

  Väga kena tuunika ja sellist kannaks rõõmuga :) Küll leiaks mingid lühkarid, mis sellega kokku ka sobivad :D

 24. Nele ütleb:

  Mina prooviks ka õnne :) Kuna ma ise olen nii pisipisi siis arvatavasti olekski mulle see nagu kleit seljas :)

 25. Liisa ütleb:

  mina kannaks ka ! :)

 26. Brit ütleb:

  Osalen ka loosis, tōesti kihvt muster ja käiste otsad annavad vunki juurde!

 27. Tracey Tint ütleb:

  Proovin ka oma loosiõnne :).

 28. Kerli ütleb:

  Mina ka siis. kkuntro@gmail.com

 29. Eliise ütleb:

  Soovin osaleda loosis :)

 30. Eneli ütleb:

  Nii super mõnusad pildid on seekord, järjest paremad! :)
  Kleit/tuunika meeldib ka väga ja õnneks olen ma üsna lühike, seega saaks ehk kleidina kanda, kuigi heledate lühkaritega näeb kah hea välja!

 31. liia87 ütleb:

  Väga kaunis, sobib sulle nagu valatud :) kannaksin ka heameelega ja suurus ka on sobilik :)

 32. Ka Katre ütleb:

  Mulle meeldivad sellised ornamentsed mustrid, eriti sini-valges kombinatsioonis, nagu sel tuunikal paistab olevat. Kannaks sellist ilusat asja suurima heameelega!

 33. Kätlin ütleb:

  KatlinPotter@hot.ee
  Prooviks ka õnne :)
  Sulle sobib küll väga hästi!

 34. Mailiis ütleb:

  Mina tahaks ka!!

 35. cucara ütleb:

  Äkki veab?! :)

  kaditambaum@hotmail.com

 36. Margit Reinsalu ütleb:

  Mina sooviks ka seda kleit/pluus/tuunikat, seega osalen! Äkki õnn naeratab :)

 37. Annagreta ütleb:

  Minu elu esimene kingiloosis osalemine :) Kui mulle endale ei sobi, siis tütrele läheks kindlalt selg :P

 38. Triin ütleb:

  Ilus kleit :D, seega osalen!

 39. C ütleb:

  Soovin! :)

 40. Triin L ütleb:

  Proovin ka siis loosiõnne :)

 41. Kelli ütleb:

  Riideid ei ole kunagi liiga palju :D

 42. Ene ütleb:

  Nii ilus..mulle meeldiks see väga väga:)

 43. Kairi J. ütleb:

  S mulle selga ei lähe isegi kõige parema tahtmise korral aga tahtsin lihtsalt öelda, et see kleit näeb väga hea välja!

 44. sillesoot ütleb:

  Oh, S-suurus on ideaalne. Osaleksin ka loosis. :)

 45. Ester ütleb:

  Mina sooviksin seda lahedat tuunikat ja kohe väga!
  S mahub ilusti selga ja olen pisemat kasvu, seega ehk isegi näeb kleidikese moodi seljas välja, kuigi oleks vist jube mini kleidina :D

 46. keidu ütleb:

  Proovin ka õnne. Ükskord võiks ju võita :D

 47. Marili ütleb:

  Ohoo, nii ilus asi! yes please :)

 48. Mari ütleb:

  Kas tuunika on juba välja loositud? Pole nagu tähele pannud.

  1. Katre ütleb:

   Blogi Facebooki lehel loosisin ja võtsin võitjaga ise ühendust kommenteeritud e-maili kaudu. Ei hakanud sellest eraldi postitust blogisse tegema. :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga