Ilu&Mood

Mõningat uut mu kapis

11. juuni 2014

Miskipärast arvasin ma nädalavahetusel, et emapalk tuli juba reedel üle. Vist seepärast, et need, kes 8-ndal kuupäeval oma osa saama pidid, said kuupäeva pühapäeva peale langemise tõttu selle reedel kätte ja ma oletasin automaatselt, et mina ka, kuigi minu palgapäev oli alles esmaspäeval. Kuu viimased rahad näpus, sai siiski pühapäeval Roccas käidud ja kuigi ma midagi leida ei plaaninud, tundus mulle, et igas poes olid nii ilusad asjad, et kõike tahaks. Enamiku asjade puhul mõtlesin, et tulen peale palgapäeva võib-olla tagasi, aga muidugi mõista kui ma nüüd eile poodides käisin, ei olnud poodides enam midagi ilusat järel – tüüpiline? :D

Aga noh, midagi ma siiski nädalavahetusel ka leidsin oma viimaste kopikate eest. Sattusin imekombel sisse Croppi (ma üldiselt sinna just kunagi vaadata ei viitsi) ja seal olid täpselt minu masti riided ja veel -30% ka. Sain endale lõpuks helesinised lühkarid, plätad ja mõnusa California teemalise topi ka. Mul on praegusel hooajal täiega selline California vibe sees ja ainult seda masti riideid tahakski, selliseid usa-rannateemalisi siis. Kui keegi oskab öelda, kus veel selliseid asju saada on, siis ärge hoidke saladuses ja rääkige mulle ka. ;D

Lindexist sain endale täpselt ideaalse kuju ja suurusega kotikese, millega nii igapäevaselt kui ka peol käia. Sisse mahuvad mobiiltelefon, rahakott ja vajalik meigikraam ka näiteks. Lisaks veel käevõrud, mida märkasin Anna Elisabethi blogis ja mis kohe mulle ka meeldisid. :)

IMG_8712-1 IMG_8721-1 IMG_8726-1IMG_8709-1

5 kommentaari

 1. E4 ütleb:

  Palju need püksid maksid? :)

  1. Katre ütleb:

   22.99, aga alega sain nad mingi 17ga vist :)

 2. Elen ütleb:

  Olen ka plätude jahil. Mis hinnavahemikus nad seal Cropis on? Ma ise ka tavaliselt sinna ei satu.

  1. Katre ütleb:

   7.99 vist või midagi sellist, igast ägedaid.

 3. Silvia ütleb:

  Väga ilusad asjad! Sarnaseid pluuse nägin postimaja h&m’i või newyorkeri meesteosakonnas, ei mäleta kahjuks kummas täpselt :D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga