beebiblogi | Hobifotograafia

Natuke loodust peos

8. juuni 2014

Soojade ilmadega on ikka megalt kurb, et peab korteris aega veetma. Jalutamas õues muidugi saab käia, aga pean siinkohal silmas just seda, et last pole kuskil loodust avastama panna. Igal pool siin majade vahel on muru nii rõve ja hooldamata, pooleldi mullane või kui ka leida mõni tihedam muru kuskilt, siis on see muidugi igasugust solki ja prügi täis, kuhu last ikka eriti panna ei taha.

Muidugi ei tasu rääkidagi sellest, et Annabelil jäävad sel suvel suuremad veemõnud vist nautimata. Pole ju kohta, kuhu talle beebibassein püsti panna ja kus ta palava ilmaga lädistada saaks. Oeh, jah. Oma aed on ikka üks hea asi.

Siiski sain Annabelile natuke muru tutvustada ja leidsin suure vaevaga ühe pisikese puhtama muruse koha, kus muru oli muidugi kergelt niitmata, aga käis kah. Tutvumine läks isegi et üsna kergelt. Esimest korda tegi torkiva rohututi peale ikka hapu näo pähe, aga siis võttis julge südame rindu ja lõpuks siblis juba rõõmuga mööda uut ja huvitavat pinda ringi. :)

Annu body, püksid ja sokid leiad enda lapselegi Lindexist
IMG_8673-1 IMG_8683-1 IMG_8685-1

15 kommentaari

 1. Annuka ütleb:

  Miks veemõnud nautimata jäävad? Ega siis ainult basseinis ujumas ei käida, meri on ka näiteks olemas :D
  Paljudes veekogudes on juba praegu 20+ kraadi :)

  1. Katre ütleb:

   Erabasseinimõnud siis pigem. Mere või mingi järvekese äärde kuskile soojemasse lompi ma tahaks teda ikka viia jah. :D

 2. Ka Katre ütleb:

  Annabelil on nii ilus silmavaade, selline eriti soe ja südamlik!

  1. Katre ütleb:

   Oh, ma just täna mõtlesin sellele, et beebid on ikka nii siirad. Oskavad ainult nutta, naeratada ja mõtlikku nägu teha. Ehk siis et, kurja nägu ju ei oska neist keegi teha tahtlikult. Inimene ikka ei sünni halvana – kasvab halvaks. :(

 3. Kristi ütleb:

  Niiii niiiiii armsake on ta teil ikka! Ja video oli ka väga vahva :)

 4. annika ütleb:

  Üliilus laps ikka :)

 5. sirtsu23 ütleb:

  Ta on ikka niii vahva piiga :) Ja õnnelik tüdruk (mitte et muidu ei oleks), viie õielehega sireliõieke kohe esiplaanil ;) Muru peale tegi küll algul väheke ehmunud nägu ja vaatas sellise näoga, et äkki ei tohi sinna minna, aga siis vist päris meeldis :D

  1. Katre ütleb:

   Ma ka leidsin viiese sireliõie ja mõtlesin “Jess, mul kunagi ei joppa sellise asjaga. Alati otsin nagu loll seda õit taga.” ja siis vaatasin, et 5% õitest olid viiesed, seega.. lihtsalt siuke lucky sort vist. :D Igatahes igas kobaras leidus mingi 5tk ikka.

 6. Kea ütleb:

  No lihtsalt nii siiras vaade ja niiii armas :)

 7. isa ütleb:

  Arumaisaa, kas isakodu muru ei kõlba siis või? Pehme ja mõnus, puugid ükshaaval välja nopitud ja mida ise ei leidnud, need korjas Jass ära. Basseini jaoks ka aias ruumi küll. Soovide täitumine on ainult telefonikõne kaugusel. Miks mitte mõni päev olla kui Keio Soomes?
  Aga Annabel on ikka armas küll!

  1. Katre ütleb:

   Muidugii sobib ja kindlasti jõuame sinna ka, aga paraku ei saa seal ikkagi päris nipsulüües kohe siis sekundipealt olla kui tahtmine tekib. Siin ju ka omad tegemised. :(

 8. RoosaBeebi ütleb:

  Väga ilus laps! Vaatasin kohe mitu korda pilte :)
  Alati saab hooviga sõbrannadele külla minna ;)

 9. Tiina ütleb:

  Ikka mingi suvemütsike võiks ka peas olla, or not? Just saying :)
  Muidu ikka nii numps ja vahvad näoilmed ;)

  1. Katre ütleb:

   Eks tal muidu ikka on, eriti päeval ja päikesepaistes, aga tookord oli soe õhtupoolik ja pildistasime viludas. Ei näind probleemi, et mütsike 5 minutit peast ära oli. :D

   1. kadilblog ütleb:

    No ma näeks alles siis probleemi, et mütsi pole peas, kui kas päikene paistab, külm on väljas või tugev tuul. Nagu riietusest ja valgusest tundub, siis ei ole külm, ei ole päikest, seega milleks tühjast kiuni ülesse ajada? Lapsel ka ikka vahel palju vabam nii olla.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga