Ilu&Mood

Kui see suvi ükskord tulla otsustab…

10. mai 2014

…siis peab selleks valmis olema. Kuna hetkel aga on ilmad sombused, toad päikesepuudusest pimedad, istume me Annuga enamjaolt toas, sest.. ilm lihtsalt ei kutsu õue. Hea vabandus laiskusele leitud! Mulle üldiselt meeldib värske õhk, mida vihm loob ja Annabel magab ka selliste ilmadega kohe rohkem ja paremini päevasel ajal, seega saan natuke rohkem oma asju teha ehk siis.. ikkagi mitte midagi. :D

Mõtlesin siiski, et selle ilma juurde kuluks üks doos kevadet ära ja näitan teile Lindexi viimaseid uusi/kevadsuviseid beebirõivaid. Ise plaanin ka täna koha peale uudistama minna ja ühtteist Annule selga vaadata, sest vaikselt hakkab ta jõudma suurus 68 rõivasteni ja tuleb garderoobivarusid täiendada. :)

Ikka on domineerivad triibulised/meremehe teemalised asjad ja uueks lisandiks on erinevate marjade-puuviljade pildikestega värvilised riided. Mulle meeldivad mõlemad variandid. Kirjud värvid on just mõnusaks särtsuks neutraalse tumesinise ja valge kõrvale. Ma ei suuda lihtsalt ära oodata, kuna need ilmad juba nii soojad on, et saaks Annabeli kaunite lühikeste rõivastega õue viia. :/

1. lilleline pükskostüüm // 2. sidrunitega body // 3. ananassidega kleit
4. arbuusidega püksid // 5. maasika müts (mis minu arust on rohkem tomatimütsi moodi :D)
lindexmai6. ankrutega müts // 7. kajakatega body // 8. triibulised püksid
9. roosad ja rohekad ujumispüksid // 10. meremehe kostüüm

Kuidas teile need asjad meeldivad? :)

 

8 kommentaari

 1. Diana ütleb:

  Need arbuusisidega püksid väga lahedad! Mulle väga meeldivad erksad või isegi neoonvärvid! Ja tsärgid cool piltidega , hetkel otsin tüdrukule Rolling Stones pildiga särki, endale just ostsin. Siis saame match’ida;)))

  1. Katre ütleb:

   RSi peaks ebays vast kindlasti leiduma. Ükskord nägin seal isegi Marilyn Mansoni pildiga body, haha. :D

 2. Lenks ütleb:

  Diana,vaata empi.fi
  Sealt võid bändisärgile lisaks pudipõllesid ka kasvõi leida :D

  1. Katre ütleb:

   Mul ei leia sellist lehte.. ja empi.com on mingitele seljahädadele. :D

  2. Diana ütleb:

   Just täna leidsin h&m’st, mis siis et poisteosakonnast. Hall sobib ka tüdrukule ;)))

 3. Kati ütleb:

  Rompersid mu lemmikud;)

  1. Katre ütleb:

   Ma veel pole ühtegi talle selga ajanud, aga need tunduvadki sellised suverõivad olevat. Imearmsad on rompersid tõesti :)

   1. Kati ütleb:

    Sama siin,selga pole lapsele ajanud aga vaikselt suveks ostan kokku juba:D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga