beebiblogi

Esimesed enekad

1. aprill 2014

Kuuenda elukuu sünnipäevaks sai Annabel minu sõbrannadelt ehk tädidelt hulganisti uusi vidinaid, sest nad olid blogi lugedes üles noppinud, et latsekesel on mänguasju vähevõitu. Kuna Annabel teiste inimeste telefone nähes alati äksi täis läheb ja neid endale krabada üritab, siis sai ta endale lõpuks täitsa isikliku mobiili. Tegi sellega esimesed selfied aka enekad aka endlid kah. Kuidas iganes tänapäeval popp öelda on isetehtud piltide kohta. :D

Kusjuures sellise nurga alt nagu neil piltidel juhtus Annabel nii võõrast nägu olema, et kui mu sõbrants enda instagrami ühe pildi Annust lisas, siis ma esimesena vaatasin, et “Ohoo, Annabelil on samasugused püksid,” ja siis veidikese aja pärast alles koitis, et pildil minu laps on. Missugune ema ma küll olen, et oma last ära ei tunne. Samas eks oma rolli mängis vist see ka, et ma ise neid pilte ei teinud.. seega ei tundunudki pildid tuttavad ja oli ootamatu näha. :D

Muide, minu või meie instagrami võite jälgida siit. :)

IMG_6636 selfie

7 kommentaari

 1. Svea ütleb:

  appi, maivõi, see sõna enekas on nii kohutav. :D

  Annabel on nunnu! Biancale meeldis ka ta esimene plastiktelefon, see oli see fisher price oma, mis eesti keeles rääkis. :)

  1. Katre ütleb:

   Ma FP oma ka näppisin tuttava juures, kunagi kui ta nats suurem, siis ehk asjalik asi tõesti, aga praegu kärab nelja numbriga vidin ka. :D

  2. Katre ütleb:

   Ja selle sõna kohta.. tegelikult mulle vaikselt isegi hakkab meeldima. Me seostame seda kohe ühe traagilise asjaga ja seepärast tundub kohutav, aga tegelikult olekski õigem kui rahvas hakkaks seda hoopis piltide kohta kasutama vms. Enesetapp ei ole tegelikult ju asi, millele nii lolli lühendit panna ja mida niimoodi pilata…

   1. Svea ütleb:

    ometigi see seostub kohe sellega, mis siis, et ma pole sellist lühendit enesetapu kohta kuulnud..

 2. Janely ütleb:

  Eesti keele instituut pakkus välja sõna “selvefoto”. Päris naljakas mu meelest aga parem kui enekas :)

  1. Katre ütleb:

   Siis parem selvekas. :D

   1. Aili ütleb:

    Ma mõtlen kohe nüüd Selverile :D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga