igapäev

Meie esimesed jõulud

25. detsember 2013

Nonii, saidki need pisikesed jõulud peetud. Üleeile tegime valmis kapsa-hakklihahautise ja eile meisterdasime kõik muud söögid. Laud oli rikkalik ja süüa jätkub mitmeks päevaks. Ühesõnaga sõime kõhud ääreni täis ja asusime kinkide kallale.

Keiole kinkisin ma hommikumantli ja näokreemi, sest tal ei olnud kumbagi ja minu arvates kuluvad need väga ära. Uut rahakotti tal otseselt vaja ei olnud, aga mulle tema eelmine ei meeldinud ja seega otsustasin talle kinkida ka korraliku täisnahast rahakoti, mis pikemalt ehk vastu peab ja viisakas taskust välja võtta on.

Mulle kinkis Keio igasuguseid soengutegemisvahendeid, et ma saaks oma juukseid lokitada ja koolutada ja sirgendada. Tegelikult kinkis ta eelmine aasta ka üsna sarnase kingi. Nimelt olen ma päris ammu tahtnud vesilokitange, aga kuna ta ei teadnud, millised näevad välja lokitangid, kinkis ta mulle eelmine aasta hoopis juuksesirgendaja ja mõtles sel aastal, et mis halvasti, see uuesti. Nüüd ma siis lõpuks saan end lokitada! :D

Veel sain ma ilusa kaelakee ja kõrvarõngad, aga need sain ma tegelikult kätte juba paar päeva enne jõule, sest Keio ei suutnud nende kätteandmisega pikalt oodata. Ühtlasi olid need tema sõnul mitte nii väga jõulukingina mõeldud, vaid lihtsalt tänutäheks selle eest, et olen hea naine ja ema olnud – aww.

Annabel on siiamaani endiselt otsese jõulukingita, sest ma ei oska talle midagi osta! Tal ei ole hetkel midagi vaja ja igasuguseid muid vidinaid saab ta nagunii kogu aeg jooksvalt juurde siis kui vajadus tekib, nii et kingitustest tal üldiselt puudust küll ei ole. :(

Jõuluõhtul sai ta aga esimest korda pudelist piima mekkida. Eelkõige minu huvist, et üldse vaadata kas ta võtab pudelit kui peaks millalgi tekkima vajadus ta kellegi kätte hoolde anda ja muidugi ka seetõttu, et ma jõulujooki saaksin võtta. Alguses oli ta üsna ehmunud, sest ta ei pidanudki järsku minu kaenlaalust vahtima ja sai mulle suurte silmadega otsa vaadata või hoopiski süües telekat silmata – ohhoo, aga hakkama ta sellega siiski sai.

Hiljem tegime ka mõned pildid, sest meist kolmest koos siiani pilti ei olnudki ja ühtlasi pidi ju need meie pere esimesed jõulud ikka jäädvustatud saama. :)

IMG_3434c
kitsedega pluus + püksid: H&MIMG_3426cIMG_3305cIMG_3452cIMG_3462cIMG_3463cIMG_3469cIMG_3487c

12 kommentaari

 1. Mari ütleb:

  Kauneid jõule sulle ja su imearmsale perele! :)

 2. ailialber ütleb:

  Kui kena pere :)
  Ilusaid jõule!

 3. Diana ütleb:

  Ilusaid pühi! Mina kinkisin plikale kaelkirjaku Sophie , mis peaks laste seas suur hitt olema, eriti hammaste tuleku ajal. Nüüd ei lase üldse käest ära . Eestis müüakse seda siin http://www.looduspere.ee/manguasjad/kaisulelud/kaelkirjak-sophie. Aga ma olen natukene šokis , sest Eestis see on ikkagi väga kallis.

  1. Britt ütleb:

   See on Eestis tõesti väga ülehinnatud. Siin kus ma elan saab neid osta 8-10 euroga. Ma olen kahele beebigrupile juba suure ühistellimuse teinud :D

   1. Katre ütleb:

    Ma alguses vaatasin, et ega see 20 eurot ka ei tapa, aga kui nüüd teada, et mujal POOLE odavam on, siis eee.. jamh. :D

 4. Gerda ütleb:

  Kust saab Winter Jacki? Tahaks ka väga seda mekkida!

  1. Katre ütleb:

   Keio laeva pealt ostis. Polegi seda siin poodides näinud.. :)

 5. Mari ütleb:

  Mul on ka juba pikemat aega olnud soov soetada endale vesilokitangid. Võibolla kirjutaksid nendest, mis endale said ja näitaksid neid lähemalt? :)

  1. Katre ütleb:

   Ta kinkis mingi komplekti, kus on igasuguseid tange jms. Mitte neid spets eraldi kuigi tahtsin nii. Sest noh, mehe loogika, et mida rohkem seda uhkem.. miks osta üksikult. :D

 6. Stella ütleb:

  Kuidas see winter jook mekib? Olen poes vaadanud, vist Selver müüs. Aga ei ole julenud osta :)
  PS. Väga omapäraselt ehitud kuusk (see pael üle kuuse) :)

  1. Katre ütleb:

   Õunamaitseline on see jook, seega nagu alkohoolne õunamahl. :D

  2. Katre ütleb:

   Ja alguses tahtsin valget värvi karda osta, aga viimasel päeval oli see otsas ja Abakhanis jäi selline paks talvise teemaga lint silma. Ma ei teadnud paraaku, kui palju seda linti tarvis läheb. Muidu veel ilusama efekti oleks saanud, kui see oleks veidi pikem olnud ja natukene tihedamate vahedega keerutada. :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga