igapäev

Viimased möödunud päevad

20. detsember 2013

Teisipäeval käisin ma siis lõpuks pikemal kesklinna tiirul. Tegelikult pikk oli ta vaid pika edasi-tagasi bussisõidu tõttu, sest nii kui me linna jõudsime, hakkas Annabel nutma ja saingi vaid nii palju toimetada, et kirjutasin töö juures kähku oma lapsehoolduspuhkuse avalduse ära ja tulin tulema. Ja muidugi mõista nii kui ma töö juuest minema sain, siis tagasiteel oli Annabel jälle rahulikult unes, nii et ainult mu töökaaslastele tahtis ta demonstreerida oma jonnakamat poolt. Ikka siis, kui oleks just vaja, et ta nunnu imelaps ju oleks. :)

Kolmapäeval käisin Tallinna oktoobrilaste minikokkutulekul, kus ma nägin esimest korda nii palju beebisid ühe korraga! Kui muidu öeldakse, et ema peaks oma lapse nutu ära tundma mingisugusest instinktist, siis tegelikult täppi see küll ei pidanud. Nii kui kuskilt ikka jonn tuli, vaatasid kohe järele, kas enda või kellegi teise oma. Ainult ühel lapsel seal oli vist tõesti selline väga teistest erinev kisa. Ja no mitte ei taha siin uhkustada, aga Annabel oli sealgi vist üks tublidest, kes kordagi mitme tunni jooksul ei kamandanud mind midagi tegema ja sain ka rahulikult ringi liikuda ja naistega jutustada.

IMG_3171cIMG_3208c
body: Lindex
IMG_3200c

Eile sain kätte oma suure hunniku tellitud pilte, millele oleks nüüd imeilusat albumit vaja. Tegelikult oleks pildialbumeid lausa mitu vaja, sest ma arvan, et Annabeli esimese kahe kuu pildikogu täidab vabalt ühe paksu albumi üksi ära.. ja pilte tuleb ju veel. Natuke olin ma osades piltides pettunud ka. Kuidagi tumedad jäid, kohe päris tumedad ikka. Arvutis või kaameras nad näisid ikka heledamad ja ilusamad. Nüüd ei teagi, kas nende masin siis tegi pildid tumedamaks või on minu kodus kõik ekraanid liiga heledad!? Kõige hullem muidugi ei ole, aga päris täiuslik ka mitte. :D

IMG_3256c

4 kommentaari

 1. Kadi ütleb:

  Kust fotosid tellisid? :)

  1. Katre ütleb:

   Picture Happyst. Kirjutasin ka neile juba ja eks näeb milles viga, kas minus või neis või mis saaab. :)

   1. ailialber ütleb:

    Kusjuures tellisin ka sealt, ja kuigi valdav enamus olid väga kenad pildid (sellised nagu arvutis), siis täiesti profikaameraga tehtud pildid (sõbranna pulmad) jäid kõige halvema kvaliteediga paberile :D Iroonia missugune.

    1. Katre ütleb:

     Mul monitor kalibreeritud küll kenasti.. miks mul sisi sellised ei tulnud nagu arvutis on.. :(

     Kvaliteediga olen rahul, aga toonid on just metsas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga