igapäev | Ilu&Mood

Talvemustrite lummuses

12. detsember 2013

Keegi minult askfmis küsis, kas shoppan ka palju netipoodides. Kindlasti tegin seda ka varem, aga peab tunnistama, et viimasel ajal üha enam piilun pidevalt erinevate poodide kaubavalikut just kodus arvuti taga. Nii väikest last ikkagi endaga pikkadele shoppingu-tuuridele ju kaasa ei taha võtta, kus pean kogu aeg muretsema hoopis selle pärast, kas ta ehk iga sekund ärgata võib ja poes kisama pista.

Sel talvel olen ma eriti igasuguste mustriliste asjade lainel, sest need tunduvad nii mõnusalt hubased. Kohe tuleb silme ette ilus illusioon palkmajakesest, kuumast joogist ja soojast kaminavalgusest, samal ajal kui akna taga karge pakane toimetamas. :)

mustrid

1&2. Beebid näevad oma tudukombedes alati väga armsad välja ja mulle meeldiks ka kodus niisuguses onesie-s lebotada. Eriti tore oleks kogu perega ühesugustes mustrilistes kombedes näiteks lumelauatripile minna. :) (link tootele 1) (link tootele 2)
3. Jõulumustrilised soojad sokid. (link tootele)
4. Mustriga legginsid või sukapüksid. (link tootele)
5. Talvemustriga soe fliistekk lastele (link tootele)
6. See kardigan jäi mulle ühel öösel poodides kolades silma ja läks pikemalt mõtlemata ostukorvi ning peaks nüüd juba minu poole teel olema (link tootele)
7. Veidi tagasihoidlikum ja viisaka naiseliku mustriga kampsun (link tootele)
8. Kõige ägedam mustriline beebibody üldse! (link tootele)

Jouluehe_12_tukki-5915269_malli

Meie selleaastane jõulukuusk nägi minu kujutlustes esmalt välja roosades-sinistes-valgetes toonides. Paar päeva tagasi aga küsis Keio, kas tohib ka kuusele ehteid osta ja talle jäid silma niisugused mustrilised kaunitarid, millele ei saa ometi “ei” öelda. Nüüd olengi oma nägemustes meie kuuse kujundanud hoopis valge-punase tooniga, mis ongi vast jõululisem. Ei suuda ära oodata, mil juba oma esimest kuuske saame koos ehtida. :) (link tootele)

Igatahes jäävad mulle praegu silma vaid niisugused kontrasted mustritega asjad ja ma oleks siin poole ööni istunud, kui ma oleks kõiki lemmikuid välja hakanud tooma. Minu mustritevaimustusest annab muidugi märku ka blogi taustapilt.

Kas teid ka kontrastsed mustrid sümpatiseerivad? :)

15 kommentaari

 1. reetzo ütleb:

  Mul on TÄPSELT samasuguse mustri ja värviga pehmed säärega sussid, nagu sul siin blogi taustaks… :D

  1. Katre ütleb:

   Aga kust sa said? Mul ka uusi susse vaja :D

   1. Reet ütleb:

    Kaks aastat tagasi maxximast, välja näevad sama kujuga nagu need: http://www.ebay.com/itm/New-4-Colors-Womens-Warm-Snow-Boots-Shoes-Winter-Boots-Thicken-3-Sizes-/360773395300?pt=US_Women_s_Shoes&var=&hash=item53ffc52364 aga üleni sama mustriga nagu su blogitaust ja pehme tallaga :)

    1. Katre ütleb:

     Mu sõbranna ka linkis neid ja arvas, et sa selliseid mõtlesid. :D Pidid hästi pehmed ja soojad ka olema. :)

 2. Britt ütleb:

  Oeh, see viimane body on nii ilus, aga minu jaoks räigelt ülehinnatud :( No ja need matchivad kostüümid on ka armsad, aga jälle..
  Aga see kardigan, see leiab oma tee minu riidekappi ka!

  1. Katre ütleb:

   See beebibody, oeh, jaa.. ma ka leidsin ja vaatasin ja kurvastasin hinna üle.. :D
   See sama roosaga kardigan? Ma enam kusjuures ei teagi, miks ma ta üldse ostsin. Täielik impulssost ja praegu tuhin natuke üle läinud, aga loodan, et kui kätte saan, siis on ikka sama ilus ja vanad tunded tärkavad. :D

   1. Britt ütleb:

    Sama jaa, sest ma paar nädalat tagasi Saksamaal nägin sarnast ja tahtsin osta, aga 50 euri, siis jäi ostmata, sest nad kaardimakseid ei aksepteerinud ja ma ei taha sularaha üldiselt välja võtta ( teenustasu). Ma natuke vaatasin ringi ka seal lehel aga see kõige ilusam

    1. Katre ütleb:

     Facebookiga sisselogides tuleb veel -20% ka. :D

 3. Jah armsad tooted oled leidnud. Mulle ka meeldib.
  Meie jõulukuusel on punased ja hõbedased ehted ning lisaks ka isetehtud piparkoogiehted, mis kaovad puu küljest nagu võluväel :D

 4. uuealgusepoole ütleb:

  Aga meil siin puu hoopis kuldse ja punasega. Jõulumustrid meeldivad mulle ka, hästi armsad on veel need suurte jõuluvanade/päkapikkude/põhjapõtrade piltidega kampsikud, mis niiiiii soojad ja mõnusad tunduvad. Samas aga praktilise meelega mõeldes on (vähemalt minu jaoks) nende kandmise aeg nii lühike, et ei näe mõtet nii suurt rahasummat välja käia eseme eest, mida kannan max kuu aega Parem luban endale midagi muud ilusat selle eest :)

  1. Katre ütleb:

   Oleneb täitsa, kuidas need mustrid säetud on või mis asi on. Näiteks nendes kombekates kujutan end küll aastaringselt ette. Samuti mustriga retuusides terve talve. Aga selline põhjapõtradega kampsun on tõesti pigem hooajaline. :)

 5. Svea ütleb:

  Ma armastan talvemustreid :)

 6. Ethel ütleb:

  Need talvemustrilised beebi bodyd nr 2 ja nr 8 on mega armsad :)

  1. Katre ütleb:

   Oleks jõuluvana vaid päriselt olemas siis… :D

 7. Krissumissu ütleb:

  nr 2 riideese on mega nummi aga hind EI OLE ;D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga