igapäev | Ilu&Mood

Talvised soovid

19. november 2013

Ma ei pea ennast absoluutselt talveinimeseks. Mulle pole talv kunagi eriliselt meeldinud. Ometi just talvel tahan ma endale alati rohkem asju kui teistel aastaaegadel. Vist just seetõttu, et seda külma aega endale natukenegi meeldivamaks teha? Eelmisel aastal ostsin ma endale lausa kolm paari uusi saapaid ja kolm uut jopet ja talv oligi hoopis mõnusam. Sel aastal tunnen, et tahaks jälle uusi asju.

Kingihooaeg on alguse saanud, seega võib ju soovid jõuluvanale teele panna? Kogu selle beebijutu ja üksinda lapse kasvatamisega tunnen veelgi enam, et tahaks end kostitada kaunite asjadega. Lindexi jõuluhooaja riidekollektsioon on mõnusaid asju täis. Hetkel ei ütleks ära viisakast ja naiselikust jakist, mis peplum tegumoe tõttu natuke rasedusest üle jäänud sangasid peidab. Sinna alla mõnus soe, pikk villane kleidike. Samuti ei saa mul mitte kunagi olla liiga palju ilusaid salle, mida erineva tuju ja riietusega sobitada.

lindexhollywhite

Käes on ka koledalt pime aeg ja küünalde põletamine on armsam tegevus kui kunagi varem. Ega minu kodugi siis pimedusse mattuda ei taha ja kuna Yankee küünlad on nii kiidetud oma heade lõhnade ja väga pika põlemisaja poolest, siis tahaks kunagi ise ka ühe ära proovida, nii et tuleb vist sammud Ülemiste keskuse aroomipoodi sättida. Just sealt niisuguseid asju saab, et koju häid jõululõhnasid tekitada.

Uue käekoti jahil olen olnud vist juba pea aasta aega. Kriteeriumiks oli leida pruunikas-beežikas kott, aga kuna ma nii kaua seda kotti soovinud olen, on see neutraalse tooni soov üle läinud. Tahaks hoopis midagi särtsakamat. MiaMiau lehel näiteks on pakkuda selline kott ja mulle meeldib nendest toonidest just jääkülm/elektrisinine. Ja kui ma ükskord koduseinte vahelt välja end ka mõnele üritusele näitama saan, sobiks selle käekoti juurde imeliselt ka niisugune sinise-kuldsega kaelakee.

Muidugi tahaks veel uhket HELK helkurit, et silma paista oma tumedais rõivais. Uusi madala kontsaga saapaid, et jaksaks ikka vankriga jalutamas käia. Termoskruusi, mida oma käikudele kaasa võtta ja kust kakaod või mõnd hea maitsega teed juua ja.. kui vaid oleks päkapikud päriselt olemas ja kõik need soovid täita jõuaks, siis saaks ehk sellegi külma talve kuidagi üle elatud. :)

17 kommentaari

 1. Aili ütleb:

  Mulle hakkas ka see käekott meeldima, klikkasin kohe lingile ja oh toredust – läbimüüdud. Olen vist viimased 2 aastat ringi käinud õe käekottidega kuniks tema endale uusi kogub :D

  1. Katre ütleb:

   Tootesoovi peaks saama esitada, nii et loodetavasti neil on ikka võimalus inimesi sellega varustada. :D Tõesti mul ka üle pika aja esimene kott, mis tõesti meeldib. :)

   1. Aili ütleb:

    Eks proovin jah, seal üldse kõik ilusad asjad ma vaatan :D

    1. Katre ütleb:

     Ma kirjutasin ka neile juba lisainfo saamiseks. Ma nii kaua endale käekotti lihtsalt otsinud, et oleks väääga niru jälle ilma olla ja otsingud ära nullida taaskord. :D
     Ehted on ka ilusad jah. Mulle eriti meeldima hakanud niisugused suurte kividega kaelaehted. :)

 2. Eliise ütleb:

  Ma yldse mitte paha p2rast, aga kurb on vaadata viimastel p2evadel, et kui mallu millesti kirjutab siis sa ka kohe kirjutad sellest, selles jutus kyynaldest ja k2ekotist

  1. Katre ütleb:

   Ohh jeez. :D Muide me Malluga ise ka naljatades naernud selle üle, et meil vahepeal samad mõtted ja blogiteemad on. Beebiasjade teema tegin siiski sellest olenevalt, et minu blogilugejad seda paar postitust tagasi minult soovisid. See, et Mallu siis ette jõudis, ei tähenda, et mina oleksin pidanud tegemata jätma. Kuna meil mõlemal beebiblogid, siis aegajalt teemad ikka kattuvad ja vaatenurki on siinkohal erinevaid. :)
   Ja eks ta tuletas mulle meelde jah mu pikaajalised soovid. Nüüd lihtsalt oli aeg need välja öelda. Ega ma ei pea ju käekotita ja küünaldeta ringi käima, sest Mallul need olemas. Ma ausalt ei aja näpuga järge, et tema pealt teemasid maha kirjutada. :D

   1. Mallukas ütleb:

    Ma arvan, et ainuõige tegu oleks, kui sa enam mitte iialgi kotte ega küünlaid ei kasutaks!!

    1. Katre ütleb:

     Ma loodan ka, et mitte keegi sinu järgi kodus küünlaid ei põleta vms ja terve talve pimeduses istuvad. :D

     1. Mallukas ütleb:

      Imelik on see, et tänavad on käekottidega naisi täis :S

     2. Katre ütleb:

      Loevad su blogi ilmselt.

 3. Imbi ütleb:

  Mind hakkas huvitama, et kas keegi maksab teile selle eest või?
  Võibolla on see eestlaslik kadedus või liigne uhkus, aga mind niivõrd-kuivõrd see promomine häirib. Samas võibolla mõtlen ümber, kui mõnda toredat käekotte müüvat firmat otsima hakkan? Samas mõtleksin siis ka ümber, kui te tõesti mõne väga laheda veebipoe lingi üles paneksite. Vabandan siiralt seniste promotod veebilehekülgede ees. :)

  1. Katre ütleb:

   Osa asju käib ikka koostöö kaudu jah. :) Kade olla pole mõtet. Võta kätte ja blogi ka! :D

 4. Svea ütleb:

  Yankee küünlad on mu lemmikud :)

  1. Katre ütleb:

   Pean Keio koju ootama ja saab autoga Ülemistes ära käia. 3.60 postikulu eest nagu imelik tellida, kui neid siitsamast saada on, aga ise kuidagi sinna otse bussiga ei saa. :D

   1. Svea ütleb:

    Bussiga sinna jama minna jah. Pean ka varusid täiendama enne jõule. Black Cherry on mu lemmik :)

    1. Katre ütleb:

     Mul üks buss isegi läheb, aga sellel liinil on terve päeva peale ainult mingi 3-4 madalapõhjalist bussi, seega vankriga ei julge ikkagi askeldama hakata. :D

 5. Stella ütleb:

  Kakaod ja teed ära tee samasse termokruusi, kui tee tibakenegi kangem on jääb selline imelik´mekk teinekord kakaole v kohvile külge. (Mul 4 termokruusi, selle ma nii tark :D)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga