beebiblogi

Kodune fotosessioon vol.1

28. oktoober 2013

Kunagi kui olid fotoaparaadid, millele pidi filmi sisse ostma, siis pidi ikka korralikult läbi mõtlema, mille peale sa oma paarkümment pilti kulutasid ja hiljem pilte ilmutades oli oht, et pildid üldse ei õnnestunudki. Samas ilusamad pildid said ikka albumisse pistetud ja album ei täitunud ülemäära. Võiks öeldagi, et lausa paar esimest eluaastat mahtusid ühe albumi kaante vahele.

Praegu on mul kuu aja jooksul aga juba ~600 pilti klõpsutatud Annabelist ja usun, et selleks ajaks kui tema ka piltide vastu huvi tundma hakkab või kui ta nii vana on, et tahaks talle näidata pilte temast, ei viitsiks ta elusees MILJONIT pilti läbi vaadata, mis ma kõik olen jäädvustanud. Selles suhtes oli varem nagu kergem. Hetkel kuhjan hunnikuga neid pilte vist küll ainult iseendale, sest ainult parimad ju nopin välja, et lisada blogisse või lasta paberile ilmutada. Ülejäänud aga muudkui täidavad iga päevaga üha rohkem arvuti kõvaketast ja ega ära ka ei raatsi ju kustutada isegi neid natuke ebaõnnestunud pilte.

Ja üldse on see blogi hetkel justkui rohkem mingi pildiblogi, aga ma lihtsalt nii meeletult armastan teda pildistada, sest ta on imeliselt fotogeeniline modell! Pärast pildistamist jäi piiga sügavasse päevaunne ka, mida ta üsna harva harrastab, aga eks see poseerimine ole ju väga väsitav töö ka. Peahoidu demonstreeris ka ilusasti. :)

IMG_1497ccIMG_1507ccannu2332c IMG_1542cc IMG_1543cc IMG_1555cc IMG_1546ccBody: Seppälä // Sokid: Marks & Spencer

13 kommentaari

 1. Mailis ütleb:

  Ta on alati niiiii ilusalt ja puhtalt riides :) Ja muidugi ise ka niiii puhas, kasitud ja korras nagu üks beebi peabki olema. Kiitus! :)

  1. Katre ütleb:

   No tema kordategemine on maailma väikseim vaev hetkel veel. Suu lapiga piimast puhtaks tõmmata ja ongi olemas. :D
   Riideid ta ju ka väga VEEL ei mäkerda nii paar kuud. :D

 2. Anne-Mari ütleb:

  Nii armsad pildid!
  Ja ma olen seisukohal, et blogi piltideta ei ole blogi nime väärt ;) Nii et tulgu aga neid pilte koos jutuga :)

 3. KRISS ütleb:

  Ei saa ühelegi emale pahaks panna, et ta oma tibu pildistab.. isegi kui üle mõistuse palju ja valimata, aga see on armastus. Armastus lapse vastu keda kandsid 9 kuud, kasvatad kogu elu ja jumaldad ka peale elu. :)

  1. Katre ütleb:

   Mulle tegelikult lihtsalt meeldib väga pildistada nagunii. Kui ei oleks last, mida pildistada, siis pildistaks kassi. Kui poleks kassi, pildistaks ennast. Ja kui ma rohkem väljas käiks, pildistaks loodust ja muud eluolu ikka kah. :D

 4. Anu ütleb:

  Väga ilusad pildid :) Mis fotokaga sa pildistad?

  1. Katre ütleb:

   Canon EOS 600D

 5. Liisu ütleb:

  Sul tuleb see hästi välja ka :)

 6. Mari ütleb:

  Printsess on imearmas ja sina oled väga osav fotograaf. Paneb ennastki mõtlema, et peaks ehk korraliku kaamera muretsema märtsikuuks.

  1. Katre ütleb:

   Kui rahaline seis lubab, siis kindlasti soovitan. Mul oli ammu juba soov hea fotoka järele, aga lapsesaamine suurendas seda veelgi. Nii ilus ju temast kvaliteetseid pilte teha albumisse ja muidugi ka äraraamimiseks. Nagu näha, ei pea alati stuudiosse minemagi, vähemalt ise jään rahule oma kodusessioonidega. :D

 7. Kati ütleb:

  Tõesti väga hästi tulevad sul need kodusessioonid välja :) Mina arvan, et võiksid kasvõi iga päev uusi pilte blogisse postitada, meil tore uusi postitusi lugeda/vaadata ja sulle ka rõõmu piltide jagamisest, muidu kogud neid tõesti vaid kõvakettale :)

 8. Jaanika ütleb:

  Sul on tõesti ilusad pildid ning arusaadavatel põhjustel raske valikut teha :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga