beebiblogi

Annabel: update 3

23. oktoober 2013

Sellest tegelusmatist või asjast saab varsti üks tore koht. Hästi tasapisi tunneb Annabel juba huvi küll värviliste asjade ja krõbisevate asjade vastu ja jääb neid vähemalt näiliselt pikemalt silmama.

Kohati on piiga päris kaua üleval ka järjest – kolm tundi ja nii, mis on paljude arvates nii pisikese jaoks ikka väga palju, aga mis ma teha saan, kui ta ei soovi uinuda absoluutselt. Õnneks on ta sealjuures enamasti siiski rahulik olnud ja ülevalolek pole nutuga möödunud. Küll aga on endal raske, kui ta nii pikalt järjest tegelemist tahab, sest enamjaolt ei taha ta siis üldse pikali olla, vaid igasugust väntsutamist. Kui kasvõi vetsuminekuks pikali paned, on kohe kisa lahti. Võtad sülle, siis naeratab.

Ahjaa, vaikselt naeratama on ta ka hakanud viimase nädala jooksul. Noh, niimoodi silmad lahti ja mitte ainult läbi une. Vaatab üllatunud näoga otsa ja siis vahel naeratab hästi kavalalt. Oeh, nunnudus kuubis.^^

Aga natuke halvema külje pealt, siis päevaund ei suuda ta rahulikult magada. Jääb küll magama, aga nii kui ma ise voodist tõusen, et miskit toimetada, on tema ka peagi kraps üleval ja nõuab tegelemist. Ei teagi, mis siis saama hakkab, kui varsti üksi jään ja paratamatult ikkagi omi asju tegema pean ja Annabel samamoodi edasi kiuslik on ja ilma minuta üldse veidigi üksi olla ei soovi. Ei saa ma ju terveid päevi temaga voodis vedeleda.

IMG_1233c IMG_1234c Untitled-1c2rIMG_1259c Untitled-1c34

12 kommentaari

 1. kissu ütleb:

  Kõhukott “selga” ja vead last nagu kängkuru kaasas kui toimetad :)

  1. Katre ütleb:

   Ma eile õhtul katsetasin natuke seda asja jah, aga kuna ta pead hästi ei hoia siis päris julgelt sellega ikkagi veel toimetada ei saa ja peab last ka ikka hoolikalt jälgima seal sees. Aga natuke parem oli toimetada küll jah.

   Aga ikkagi leian, et ta peaks suutma ilma minuta voodis magada või natuke tsillida ka. :D

 2. Katrin ütleb:

  Suur tüdruk juba, ja täitsa issi nägu :)

 3. Kätlin Potter ütleb:

  Siis lasedki lapsel natuke jorsieda ka ;)

 4. liicza ütleb:

  Kandelina on ka kuuldavasti väga mugav, ja mida rohkem sa talle lähedust pakud,kui ta seda vajab,siis ilmselt seda kiiremini on ta nõus üksi olema:)

  1. Katre ütleb:

   No loodetavasti, sest lähedust on tal küll hunnikuga. Ta ju nii imearmas. :D

 5. k2tsuu ütleb:

  Mina elasingi sellist elu, kuni laps sai umbes 3 kuuseks, siis juba hakkas vaikselt nõus olema omaette tegutsemisega. Aga magamisega on ikka totaalne kamm, päeval magab ainult 40 minuti kaupa ja unne jääb kas tissiga või kiigutades..

  1. Katre ütleb:

   Mu oma algul jäi anult rinna otsas. Nüüd jääb tasapisi kiigutades-kussutades ka ikka. Ühe korra oli nii väsinud, et vajus mähkmealusele ise ära, aga seda rohkem pole juhtunud. Aga eks tuleb sinna poole püüelda, et ta ise ka suudaks ära vajuda rohkem kui ikka väsinud on. :D

 6. Erle ütleb:

  Kindlasti las laps magab oma voodis, siis ei teki sellega hiljem probleeme, et ainult vanemate kaisus olla tahab. KuSjuures see möödub see aeg, varsti ta suudaB väga ilusti omaette asjatada :) neil ongi nii, et ükspäev magavad kauem, teinepäev vähem :) Mina kui hakkasin nõusid pesema, võtsin beebi lamamistooliga kööki ja siis ta uuris vaikselt mis ma teen, tal tundus põnev olema :).Lamamistool on hea asi, lõpuks ta ka uinus seal ja ärkas ikka oma voodis :)

  1. Erle ütleb:

   parandan ühte lauset.. põnev olevat :)

 7. V ütleb:

  Mul ka esimesed kaks kuud laps uinus vaid rinnaga, aga ma olin hästi järjekindel ja nii kui väsima hakkas panin ta oma voodisse, kuskil 2 elukuu lõpuks oli ise uinumine käpas. Oma voodis magamise suhtes olin ka hästi kangekaelne kuna ma teadsin algusest peale, et ma ei ole see ema, kes koos lapsega magab. Nii ta ongi mul esimesest elupäevast oma voodis maganud. Aga see lähedusevajadus on neil esimestel elukuudel meeletu, minu oma ei olnud üldse nõus kuskil niisama omaette lebotama, kõik oma ülevalolekuaja tassisin teda kaasas, õppisin kõike ühe käega tegema :D

  1. Katre ütleb:

   Ma arvasin ka varem, et mitte mingil juhul ei hakka minuga samas voodis laps magama, aga no kurja. Tahaks teda kogu aeg lähedale. :S :D
   Ja natuke ta omaette õnneks olla oskab ja viitsib küll vaikselt, aga kunagi mitte just sellisel ajal kui oleks vaja. :D

   Aga ma nüüd vaikselt üritan ka päevaunne ta oma voodisse panna. :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga