igapäev | Kassijutud

Külalispostitus: Jass

16. august 2013

Küll mu isa kassid on ikka toredaks kasvatatud! Kui minu kiisu läheb isegi juba uksekella kuuldes kõige sügavamasse ja pimedamasse nurka peitu, siis isa kassid ei võõrista külalisi absoluutselt. Mina kohtusin Jassiga esimest korda ja tema kohe nii sõbralik minuga, et lausa magab koos minuga minu voodis.

Kuna minu Zora viibib hetkel paar päeva ilma minuta mu ema juures Ja olles selline paras catlady nagu ma olen, siis mulle muidugi korraks tundus nagu petaksin oma oma kallist kassi niimoodi teise kassiga voodit jagades, haha, aga ma loodan, et mu kiisuke ei pahanda ja juba homme saan jälle teda edasi nunnutada. :)

IMG_0155c IMG_0171c

5 kommentaari

 1. Liisu ütleb:

  Kassil on väga huvitav pikakarvaline saba :)

  1. Kats ütleb:

   Jaa, saba on tal hästi kihvt ja eriline. :)

 2. Mammu ütleb:

  Väga armas! Mul on endal ka päris mitu kassi :) See saba tundub Main Coone’i oma! Minu meelest on kassid nagu narkootikum, tahaks alati veel ja veel :D

  1. Kats ütleb:

   Mul õnneks üürilepingus kirjas punkt, et “Lubatud pidada ÜHTE kassi,” haha. Aga noh, see eest on isal kaks tükki ja maal ka metsikuid kasse igal aastal hulgi. :D

 3. lipsuke ütleb:

  Nii nummi kass! Ja see saba…Tahaks kohe kaissu krahmata ! :D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga