beebiblogi

kolm unetut ööd

12. juuli 2013

No tõesti piinab. Kui mul varem on ikka elus olnud perioode, kus ma miski nädal aega üli vähe und vajan, siis ei oodanud ma ometi, et rasedana ka niisugune periood tekiks, sest unevajadust on siiani olnud lausa kahe eest. Igatahes on see saabunud.
Kaks pikka tööpäeva tuli ka kahe unetu öö vahel ära täita – sain tehtud ja üllatavalt edukalt. Küll aga ei olnud kumbagi tööpäeva õhtuks und siiski kuskilt võtta nagu oleks võinud arvata. Ja nüüd on juba ka kolmas üsna unetu öö selja taga ja ma olen nii väsinud ja tuim. Muudkui vaatan õue ja tahaks miskit toimetada, aga ei suuda end õieti püstigi hoida. Üritasin pikali olla ja ehk lõunauinakut teha, kuid ei õnnestunud seegi. Järsku lihtsalt voodi ei uinuta mind enam. Vähkren ainult üht ja teistpidi, kuni avastan, et mitu tundi on möödunud sellest hetkest, mil ma magamist üritama hakkasin. Ma üks ööse lausa, et hakkasin peaaegu nutma, sest ma tahtsin nii väga magada, aga ei saanud ju. Ja kõigest mõne tunni pärast oli ka äratuskella oodata, mis tööle minna sundis. Ideid, et lõpuks unele saaks?

9 kommentaari

 1. Andra ütleb:

  Hea une tee?

  1. kats ütleb:

   Ma ühel ööl isegi et tegin rohelist teed meega endale, aga spetsiaalsetest uneteedest ma miskit ei tea. Kas toimivad ka tõesti?

   1. Andra ütleb:

    Ei tea öelda, pole proovinud. Mõtlesin, et proovid äkki ära ja annad mulle ka teada :D

 2. Triin ütleb:

  Ma ise joon rohelist teed hommikul ergutajana kohvi asemel, nii et võib-olla on mõni muu unele parem. Osad inimesed joovad vist kummeliteed sel eesmärgil. Mul endal aitab ka pikk õhtune jalutuskäik värskes õhus.

  1. kats ütleb:

   Peaks ehk piima meega hoopis proovima. Selline klassika. :D
   Roheline tee võib vist kohati tõesti ergutav olla.

 3. K ütleb:

  Minu soovitus on mitte end magama sundida. Endal oli ka aasta tagasi raseduse ajal üks periood, kus ma lihtsalt öösel üles ärkasin ja enam magama ei jäänud. Ma arvan, et kui ise mitte paanitseda ja mitte kramplikult üritada uuesti magama jääda, siis ei olegi sellest midagi, et vähem magatud saab. Igasugune anomaalia on raseduse ajal täiesti normaalne :)

  1. kats ütleb:

   Eks ta muidu ei olekski nii väga probleemiks kui saaks täielikult iseenda järgi toimetada. Kui aga tead, et sul on kell 6 hommikul äratus, millele järgneb 12-tunnine tööpäev, siis ikka paneb muretsema ja muudkui loendad närviliselt, kui vähe tunde veel äratuseni jäänud on. :)

 4. mallukas ütleb:

  Magneesium peaks sellega aitama. Kas võtad?

  1. kats ütleb:

   Lolli peaga ei teadnud väga, millist magneesiumi valida ja nüüd ma siis mingeid tablette iga hommik sisestan jah. Ja kusjuures hetkel just manustan poolvägisi KÕRVITSASEEMNEID sisse – tasapisi päris normaalne snäkk juba. :D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga